آشپزی جدید: خلاصه تجربیات نی نی سایت (19 مورد)
سلام دوستان! توی این پست میخوام 19 تا از مهمترین تجربیات آشپزی که از نی نی سایت جمعآوری کردم رو باهاتون به اشتراک بذارم. این نکات به من خیلی کمک کردن و امیدوارم برای شما هم مفید باشن.
بریم سراغ اصل مطلب:
- ✔️1. ترفند طلایی برنج: برای اینکه برنجتون قد بکشه و دوندون بشه، قبل از پختن یک ساعت توی آب نمک خیسش کنید.
- ✔️2. از بین بردن بوی زُخم مرغ: مرغ رو قبل از پختن توی آبلیمو و پیاز رنده شده بخوابونید.
- ✔️3. طعمدار کردن گوشت: برای مزهدار کردن گوشت خورشتی، از ادویه های تازه و معطر استفاده کنید. پودر کاری و زردچوبه فراموش نشه!
- ✔️4. سبزیجات معطر: موقع سرخ کردن سبزیجات قورمه سبزی، یک قاشق شنبلیله خشک اضافه کنید تا عطرش کل خونه رو بگیره.
- ✔️5. راز خوشمزگی کتلت: برای اینکه کتلت هاتون پوک و خوشمزه بشن، یک سیب زمینی آبپز رنده شده به موادش اضافه کنید.
- ✔️6. مرغ مجلسی: برای داشتن مرغ مجلسی با طعم بینظیر، بعد از سرخ کردن توی سس انار و رب انار بپزید.
- ✔️7. ترفند ته دیگ: برای داشتن ته دیگ سیب زمینی ترد و خوشمزه، قبل از ریختن برنج، کف قابلمه روغن فراوون بریزید و سیب زمینی ها رو بچینید.
- ✔️8. جلوگیری از شفته شدن ماکارونی: ماکارونی رو بعد از آبکش کردن با آب سرد بشویید تا نشاستهاش گرفته بشه.
- ✔️9. خوش عطر شدن پلو: توی آب پلو، یک تکه چوب دارچین بندازید.
- ✔️10. حلوا مجلسی: برای داشتن حلوای مجلسی با رنگ و لعاب عالی، آرد رو حسابی تفت بدید تا طلایی بشه.
- ✔️11. کوکو سبزی: برای اینکه کوکو سبزی پفکی بشه، یک قاشق آرد و یک قاشق ماست به موادش اضافه کنید.
- ✔️12. فلافل خوشمزه: نخودها رو 24 ساعت خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید تا نفخاش گرفته بشه.
- ✔️13. کباب کوبیده: برای اینکه کباب کوبیده از سیخ نریزه، پیاز رنده شده رو آبش رو بگیرید و با گوشت مخلوط کنید.
- ✔️14. پیتزای خانگی: برای داشتن پیتزای خونگی خوشمزه، خمیر پیتزا رو خودتون درست کنید.
- ✔️15. کیک اسفنجی: برای پف کردن کیک اسفنجی، تخم مرغ ها رو حسابی بزنید تا حجمش دو برابر بشه.
- ✔️16. شیرینی خانگی: برای نرم شدن شیرینی خانگی، یک قاشق روغن مایع به موادش اضافه کنید.
- ✔️17. مربای خوشرنگ: برای خوشرنگ شدن مربا، یک قاشق آبلیمو بهش اضافه کنید.
- ✔️18. ترشی خانگی: برای کپک نزدن ترشی خانگی، از سرکه باکیفیت استفاده کنید و مواد ترشی رو کاملا خشک کنید.
- ✔️19. نوشیدنی های خوشمزه: برای تهیه نوشیدنی های خوشمزه و خنک، از میوه های تازه و یخ استفاده کنید.

این ها فقط یه گوشه از تجربیات آشپزی نی نی سایتی ها بود. امیدوارم ازشون استفاده کنید و آشپزی براتون لذت بخش تر بشه!
منتظر نظرات و تجربیات شما هم هستم!
نوش جان!
آشپزی جدید: خلاصه تجربه ها در نی نی سایت
1. راز خوشمزگی قورمه سبزی: تفت دادن سبزی با حرارت ملایم
یکی از مهمترین نکاتی که در نی نی سایت خیلی روش تاکید شده، تفت دادن سبزی قورمه سبزی با حرارت ملایمه.ظاهراً این کار باعث میشه طعم سبزیها بیشتر آزاد بشه و قورمه سبزی خوشمزهتری داشته باشیم.بعضی از کاربران نی نی سایت حتی پیشنهاد دادن که سبزی رو دو بار تفت بدیم.یه بار با حرارت بالا برای آبگیری و یه بار با حرارت ملایم برای خوشعطر شدن.یه نکته دیگه هم بهرهگیری از شنبلیله خشک به مقدار مناسبه.زیادهروی تو شنبلیله باعث تلخی قورمه سبزی میشه.بهترین روغن برای تفت دادن سبزی، روغن جامد یا مخلوط روغن جامد و مایعه.
روغن زیتون برای تفت دادن مناسب نیست چون طعمش تغییر میکنه.
بعضی از افراد برای اینکه قورمه سبزی خوشرنگ بشه، یه قاشق رب گوجهفرنگی هم به سبزیها اضافه میکنن.برای اینکه سبزی خوب تفت بخوره، باید تو یه تابه بزرگ و با مقدار کم، سبزی رو تفت بدیم.بعد از تفت دادن سبزی، اون رو به بقیه مواد اضافه میکنیم و میذاریم تا با هم بپزن.
2. فوت و فن کوکوی سیب زمینی: ترد و خوشمزه
برای اینکه کوکوی سیب زمینی ترد و خوشمزه بشه، باید سیب زمینیها رو بعد از رنده کردن، آبش رو بگیریم. اضافه کردن یک قاشق آرد یا نشاسته ذرت هم به ترد شدن کوکو کمک میکنه. بهترین روغن برای سرخ کردن کوکو، روغن فراوانه. باید کوکو تو روغن غوطهور بشه تا خوب سرخ بشه. حرارت روغن هم خیلی مهمه. اگه حرارت خیلی کم باشه، کوکو روغن زیادی جذب میکنه و اگه حرارت خیلی زیاد باشه، کوکو میسوزه. برای اینکه کوکو ترک نخوره، باید تخم مرغها رو خوب هم بزنیم و بعد به مواد اضافه کنیم. اضافه کردن کمی پیاز رنده شده به کوکو، طعمش رو بهتر میکنه. برای اینکه کوکو یکدست سرخ بشه، باید اون رو با حرارت ملایم سرخ کنیم.
3. کیک اسفنجی پف دار: نکات کلیدی
برای اینکه کیک اسفنجی پف دار بشه، باید تخم مرغها رو خوب هم بزنیم تا حجمش چند برابر بشه. شکر رو هم باید کم کم به تخم مرغها اضافه کنیم و خوب هم بزنیم. آرد رو باید الک کنیم و بعد به مواد اضافه کنیم. آرد رو باید به آرامی و دورانی به مواد اضافه کنیم تا پف کیک نخوابه. فر رو باید از قبل گرم کنیم و کیک رو تو دمای مناسب بپزیم. در فر رو نباید در طول پخت باز کنیم چون پف کیک میخوابه. بعد از پخت، کیک رو باید بذاریم تا کمی خنک بشه و بعد از قالب جدا کنیم.
4. ته چین خوشمزه: راز زعفران و ماست
برای ته چین خوشمزه، زعفران دم کرده غلیظ و ماست چکیده از ارکان اصلی هستند. مقدار زعفران باید کافی باشه تا رنگ و عطر خوبی به ته چین بده. ماست باید چکیده و ترش باشه تا ته چین خوب برشته بشه. برنج رو باید کمی زندهتر از حالت معمول آبکش کنیم. کف قابلمه رو باید خوب چرب کنیم تا ته چین به راحتی جدا بشه. برای داشتن ته دیگ طلایی، می تونید کمی روغن جامد یا کره کف قابلمه بمالید. ته چین رو باید با حرارت ملایم بپزیم تا خوب برشته بشه.
5. جوجه کباب لذیذ: طعم دار کردن حرفه ای
برای جوجه کباب لذیذ، مرغ رو باید تو مواد طعم دار کننده به مدت کافی (حداقل 2 ساعت) بخوابونیم. پیاز رنده شده، آبلیمو، روغن زیتون، زعفران و ادویه جات از جمله مواد طعم دار کننده هستند. بهترین قسمت مرغ برای جوجه کباب، سینه و ران مرغه. مرغ رو باید به اندازه های یکسان خرد کنیم تا یکنواخت بپزه. برای اینکه جوجه کباب خشک نشه، باید اون رو مرتب برگردونیم و با کره یا روغن چربش کنیم. حرارت ذغال یا گریل باید ملایم باشه تا جوجه کباب نسوزه. اضافه کردن فلفل دلمه ای و پیاز به سیخ جوجه کباب، طعمش رو بهتر میکنه.
6. خورشت قیمه مجلسی: لپه ریز و سیب زمینی سرخ شده
برای خورشت قیمه مجلسی، لپه باید ریز و یکدست باشه. لپه رو باید از قبل خیس کنیم تا نفخش گرفته بشه. گوشت قیمه باید ریز و قیمه ای خرد بشه. پیاز رو باید خوب تفت بدیم تا طلایی بشه. رب گوجه فرنگی رو باید با پیاز تفت بدیم تا رنگش باز بشه. سیب زمینی سرخ شده رو باید موقع سرو اضافه کنیم تا نرم نشه. برای طعم بهتر، می تونید از چوب دارچین و گلاب در اواخر پخت استفاده کنید.
7. آش رشته خوشمزه: کشک و نعناع داغ فراوان
برای آش رشته خوشمزه، سبزی آش باید تازه و خرد شده باشه. رشته آش رو باید در اواخر پخت اضافه کنیم تا له نشه. کشک رو باید قبل از اضافه کردن به آش رقیق کنیم. نعناع داغ رو باید با روغن فراوان درست کنیم. پیاز داغ رو باید طلایی و ترد درست کنیم. حبوبات آش رو باید از قبل خیس کنیم تا نفخش گرفته بشه. برای لعاب دار شدن آش، می تونید از آرد برنج استفاده کنید.
8. سالاد الویه مجلسی: سیب زمینی پخته و سس مایونز فراوان
برای سالاد الویه مجلسی، سیب زمینی و تخم مرغ رو باید خوب بپزیم. سیب زمینی و تخم مرغ رو باید رنده یا خرد کنیم. خیارشور رو باید ریز خرد کنیم. سس مایونز رو باید به مقدار کافی به مواد اضافه کنیم. برای طعم بهتر، می تونید از آبلیمو، نمک و فلفل استفاده کنید. برای تزیین سالاد الویه، می تونید از هویج، نخود فرنگی و جعفری استفاده کنید. سالاد الویه رو باید قبل از سرو، چند ساعت در یخچال بذاریم تا خنک بشه.
9. پیتزا خانگی لذیذ: خمیر ترد و مواد تازه
برای پیتزا خانگی لذیذ، خمیر پیتزا باید ترد و نازک باشه. برای تهیه خمیر پیتزا، از آرد، مایه خمیر، آب، روغن و نمک استفاده کنید. مواد پیتزا باید تازه و با کیفیت باشند. سس پیتزا رو باید روی خمیر پیتزا پخش کنیم. پنیر پیتزا رو باید به مقدار کافی روی مواد پیتزا بریزیم. پیتزا رو باید در فر با دمای مناسب بپزیم. بعد از پخت، پیتزا رو برش بزنیم و سرو کنیم.
10. کتلت خوشمزه: گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده
برای کتلت خوشمزه، از گوشت چرخ کرده تازه و با کیفیت استفاده کنید. پیاز رو رنده کنید و آبش رو بگیرید. گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، تخم مرغ، آرد سوخاری و ادویه جات رو با هم مخلوط کنید. مواد کتلت رو خوب ورز بدید. از مواد کتلت، گلوله های کوچکی بردارید و پهن کنید. کتلت ها رو در روغن داغ سرخ کنید. کتلت ها رو با نان و مخلفات سرو کنید.
11. سوپ جو پرخاصیت: جو پوست کنده و سبزیجات تازه
برای سوپ جو پرخاصیت، از جو پوست کنده استفاده کنید. جو رو از قبل خیس کنید. جو، سبزیجات تازه (هویج، کرفس، جعفری)، پیاز و ادویه جات رو با هم بپزید. می تونید از مرغ یا گوشت هم در سوپ جو استفاده کنید. در اواخر پخت، آبلیمو به سوپ اضافه کنید. سوپ جو رو با نان سرو کنید. برای لعاب دار شدن سوپ، می تونید از جو پرک استفاده کنید.
12. دلمه برگ مو خوشمزه: برنج و سبزیجات معطر
برای دلمه برگ مو خوشمزه، از برگ مو تازه و جوان استفاده کنید. برگ مو رو بجوشونید تا نرم بشه. برنج، سبزیجات معطر (ترخون، مرزه، نعناع)، لپه، پیاز و ادویه جات رو با هم مخلوط کنید. از مواد دلمه، داخل برگ مو بگذارید و بپیچید. دلمه ها رو در قابلمه بچینید. روی دلمه ها، آب و روغن بریزید. دلمه ها رو با حرارت ملایم بپزید.
13. میرزا قاسمی اصیل: بادمجان کبابی و سیر فراوان
برای میرزا قاسمی اصیل، بادمجان ها رو روی ذغال کباب کنید. پوست بادمجان ها رو بگیرید و گوشت اونها رو ساطوری کنید. سیر رو رنده یا له کنید. پیاز رو رنده یا نگینی خرد کنید و تفت بدید. بادمجان کبابی، سیر، پیاز، گوجه فرنگی رنده شده و ادویه جات رو با هم مخلوط کنید. میرزا قاسمی رو روی حرارت ملایم بپزید. در اواخر پخت، تخم مرغ به میرزا قاسمی اضافه کنید.
14. کباب کوبیده لذیذ: گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده
برای کباب کوبیده لذیذ، از گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفندی و گوساله استفاده کنید. پیاز رو رنده کنید و آبش رو بگیرید. گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، نمک و فلفل رو با هم مخلوط کنید. مواد کباب کوبیده رو خوب ورز بدید. مواد کباب کوبیده رو به سیخ بکشید. کباب کوبیده رو روی ذغال یا گریل بپزید. کباب کوبیده رو با نان و مخلفات سرو کنید.
15. شیر برنج خوشمزه: برنج نیم دانه و شیر پرچرب
برای شیر برنج خوشمزه، از برنج نیم دانه استفاده کنید. برنج رو بشویید و با آب خیس کنید. برنج خیس خورده رو با شیر پرچرب بپزید. شکر رو به مقدار دلخواه به شیر برنج اضافه کنید. در اواخر پخت، گلاب و وانیل به شیر برنج اضافه کنید. شیر برنج رو در ظرف سرو بریزید و تزیین کنید. شیر برنج رو گرم یا سرد سرو کنید.
16. ماکارونی خوش طعم: گوشت چرخ کرده و سس گوجه فرنگی
برای ماکارونی خوش طعم، از گوشت چرخ کرده تازه استفاده کنید. پیاز رو رنده یا نگینی خرد کنید و تفت بدید. گوشت چرخ کرده رو به پیاز اضافه کنید و تفت بدید. سس گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، ادویه جات و قارچ رو به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. ماکارونی رو در آب جوش بپزید. ماکارونی پخته شده رو آبکش کنید. ماکارونی و سس رو با هم مخلوط کنید و دم بگذارید.
17. فرنی خوشمزه: آرد برنج و شیر
برای فرنی خوشمزه، از آرد برنج مرغوب استفاده کنید. آرد برنج رو با شیر سرد مخلوط کنید. مخلوط آرد برنج و شیر رو روی حرارت ملایم بپزید. شکر رو به مقدار دلخواه به فرنی اضافه کنید. در اواخر پخت، گلاب و وانیل به فرنی اضافه کنید. فرنی رو در ظرف سرو بریزید و تزیین کنید. فرنی رو گرم یا سرد سرو کنید.
18. عدس پلو خوشمزه: عدس و کشمش فراوان
برای عدس پلو خوشمزه، عدس رو از قبل خیس کنید. عدس رو با آب بپزید. پیاز رو رنده یا نگینی خرد کنید و تفت بدید. کشمش پلویی رو به پیاز اضافه کنید و تفت بدید. برنج رو آبکش کنید. برنج، عدس پخته و مخلوط پیاز و کشمش رو لایه لایه در قابلمه بریزید. عدس پلو رو دم بگذارید.
19. سمبوسه خوشمزه: سیب زمینی و جعفری
برای سمبوسه خوشمزه، سیب زمینی رو بپزید و له کنید. پیاز رو نگینی خرد کنید و تفت بدید. جعفری رو خرد کنید. سیب زمینی له شده، پیاز تفت داده شده، جعفری خرد شده و ادویه جات رو با هم مخلوط کنید. از مواد سمبوسه، داخل نان لواش بگذارید و بپیچید. سمبوسه ها رو در روغن داغ سرخ کنید. سمبوسه ها رو با سس سرو کنید.





